woensdag 11 september

Symposium Beyond the Canvas

De tweede editie van Beyond the Canvas vindt plaats op 11 september in Museum De Lakenhal in Leiden. Dit evenement is speciaal ontworpen voor kunstenaars en wetenschappers die zich willen verdiepen in de dynamische kruisbestuiving van kunst en wetenschap.

In de afgelopen jaren heeft de fusie van kunst en wetenschap geleid tot adembenemende creaties, waarbij de grenzen tussen disciplines vervagen en nieuwe wegen voor creatieve verkenning worden geopend. Het symposium is bedoeld om een uitgebreid inzicht te bieden in kunst-wetenschap samenwerkingen vanuit meerdere perspectieven.

Het symposium bevat gerenommeerde sprekers die academische instellingen, vooraanstaande musea en praktiserende kunstenaars vertegenwoordigen, en zij delen hun unieke standpunten en ervaringen in dit voortdurend evoluerende veld.

"Beyond the Canvas" hoopt een platform te bieden voor stimulerende discussies, het bevorderen van connecties en het aanwakkeren van nieuwe ideeën onder kunstenaars die de mogelijkheden van kunst-wetenschap samenwerkingen willen omarmen. Dit symposium hoopt je artistieke horizon te verbreden en je aan te moedigen om onbekende gebieden te verkennen.

Dit evenement is onderdeel van de Days of Art&Science. 

Wanneer

  • Woensdag 11 september 2024

Locatie